Gepubliceerd op 25.01.2023

Dit jaar viert A+ zijn 50ste verjaardag! Sinds 1973 stelt A+ Architecture in Belgium alles in het werk om de Belgische architectuurproductie te verspreiden en architecten, fabrikanten en bouwheren bewust te maken van een kwaliteitsvolle gebouwde omgeving in België.

In 50 jaar tijd heeft A+ maar liefst 299 nummers uitgegeven van het tweemaandelijkse tweetalige tijdschrift, evenals een twintigtal boeken. Sinds 2006 heeft A+ ook meer dan 200 conferenties en debatten georganiseerd en een veertigtal tentoonstellingen geproduceerd waar zowel Belgische als internationale architecten, zowel aanstormend talen als ervaren bureaus, het publiek hebben geïnspireerd. Al deze productie en de verspreiding ervan op de website en sociale media van A+ maken dit tot hét referentieplatform op het gebied van architectuur en stedenbouw in België.

Vier 50 jaar architectuur met ons! Het hele jaar door blikken we aan de hand van het rijke A+ archief terug op enkele mijlpalen uit de architectuurgeschiedenis van de afgelopen halve eeuw en publiceren we artikels en getuigenissen. Dit najaar sluiten we dit jubileumjaar af met een prachtige feest.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.