Gepubliceerd op 20.01.2021

Bij de start van dit nieuwe jaar schenkt A+ Architecture in Belgium alle nieuwe A+More abonnees een exemplaar van de publicatie “Architectures Wallonie-Bruxelles Inventaires # Inventories, 3, 2016-2020” of van “Architectuurboek Vlaanderen N°14. Wanneer attitudes vorm krijgen“.

Het A+More abonnement omvat een standaard abonnement op het tijdschrift A+ (6 nummers per jaar), duo-tickets voor de A+ lezingen, tentoonstellingen en debatten en duo-uitnodigingen voor VIP-events en vernissages voor een heel jaar. En daar bovenop krijg je de vrije toegang tot de A+ archieven, waar je kan grasduinen in uitgaves van 1973 tot heden.

Door een A+More abonnement te nemen, steun je de organisatie van A+ Architecture in Belgium en investeer je in kritische en onafhankelijke kwaliteitsjournalistiek. Dankzij de ondersteuning van onze A+More abonnees kunnen we de reflectie en het debat over architectuur in België blijven voeden.

Gebruik maken van deze actie* is eenvoudig! Bestel een A+More abonnement in onze webshop, en vermeld bij het afronden van je bestelling in het vakje ‘Aanvullende opmerking’ de naam van de publicatie die je wenst te ontvangen (Inventaires 3 of Architectuurboek Vlaanderen N°14).

Hartelijk dank alvast! We kijken er naar uit je tot onze A+More community te mogen rekenen!

€250 per jaar Abonnement

*Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.