U ontvangt 6 tijdschriften

5 klassieke nummers

De 5 klassieke nummers tonen vooral recente realisaties in België of van Belgische architecten in het buitenland. Ze worden rijkelijk geïllustreerd met plannen, foto’s en tekeningen en details. De beknopte Nederlandstalige projectteksten worden voorafgegaan door een Engelse samenvatting. In elk nummer is er naast wat actualiteit uit de architectuurcultuur (lezingen, tentoonstellingen, boekbesprekingen) en een studentenrubriek, ook plaats voor een uitgebreid interview met een vooraanstaand internationaal architect.

1 speciale uitgave

De speciale edities, die gemaakt worden samen met een externe partner, diepen telkens een specifiek actueel en urgent thema uit. Ze doen dat aan de hand van enkele langere, diepgaande artikels, afgewisseld met concrete projectbeschrijvingen. Deze edities zijn eerder boeken dan tijdschriften. Ze worden in het Engels uitgegeven en richten zich zo niet alleen tot de Belgische architecten, maar zijn ook bedoeld voor een internationaal lezerspubliek. A+ organiseert samen met de partner telkens een feestelijk moment waarop de editie wordt voorgesteld.

Meer info

U hebt toegang tot alle A+ lectures gedurende 1 jaar

A+ Lectures

A+ en BOZAR coproduceren elk jaar 5 tot 8 architectuurlezingen in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Deze lezingen vormen de gelegenheid om het werk van gerenommeerde internationale architecten te (her)ontdekken. Neem een abonnement A+More en krijg twee tickets voor alle lezingen georganiseerd door A+ in Bozar gedurende een jaar!

Seizoen 2021

Carmody Groarke (12.10) – URA Yves Malysse Kiki Verbeeck (09.11) – Flores & Prats Arquitectes en KAAN Architecten (23.11) – Lütjens Padmanabhan (02.12)

U hebt toegang tot alle A+ Exhibitions tijdens 1 jaar

A+Exhibitions

Sinds 2019 organiseren A+ en BOZAR een reeks tentoonstellingen rond Belgische architectenbureaus die de voorbije jaren internationaal furore maakten. Elk jaar wordt een Vlaams, Waals of Brussels architectenbureau in de kijker gezet. Met een abonnement A+More krijg je twee toegangstickets voor onze tentoonstellingen!

Seizoen 2019-2020

  • Dierendonckblancke Praxis
    05.04.2019 > 23.06.2019
  • BAUKUNST Performance & Performativity
    25.09.2019 > 05.01.2020

Seizoen 2021-2022

  • URA Yves Malysse Kiki Verbeeck
    10.11.2021 > 16.01.2022

U wordt uitgenodigd voor alle A+ VIP events en vernissages

A+ organiseert het hele jaar door een reeks feestelijke evenementen waar we samenkomen om speciale gelegenheden te vieren, zoals het nieuwe jaar, het verschijnen van een nieuwe speciale uitgave of de opening van een tentoonstelling. Deze exclusieve evenementen zijn de perfecte gelegenheid om collega-architecten, opdrachtgevers en andere vakmensen uit het veld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

U hebt toegang tot ons tijdschriftenarchief

Met je abonnement A+More kan je onze archieven onbeperkt raadplegen. Meer dan 275 gedigitaliseerde tijdschriften zijn beschikbaar!

U steunt A+

Bovendien steun je de uitgeverij en investeer je zo in kritische en onafhankelijke kwaliteitsjournalistiek. Met je A+More abonnement steun je A+ Architecture in Belgium. Het is in het bijzonder dankzij A+More abonnees dat we de reflectie en het debat over architectuur in België kunnen blijven voeden. Bedankt!

250€ per jaar Abonnement

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.