Gepubliceerd op 29.10.2020

Ten gevolge van de Coronacrisis en de veiligheidsmaatregelen genomen door de Brusselse Regering stelt A+ alle evenementen uit die dit najaar hadden moeten plaatsvinden tot 2021. 

De tentoonstelling Solid Senses over het werk van URA architecten (Yves Malysse, Kiki Verbeeck), zal verplaatst worden naar de herfst van volgend jaar en loopt in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel van 10 november 2021 tot 16 januari 2022. De openingslezing door de architecten en de vernissage vinden plaats op 9 november 2021. Zelfs al is het uitstel van de tentoonstelling niet datgene wat we allen gewenst hadden, toch zijn we ervan overtuigd dat we er op die manier een feestelijk event van zullen kunnen maken in veel betere omstandigheden en in lijn met onze initiële verwachtingen en ambities.

De lezingen in het Palais voor Schone Kunsten in Brussel van dit najaar zijn ook verplaatst naar 2021. We houden jullie op de hoogte van de nieuwe data via onze nieuwsbrief en sociale medias.

De volgende Across lezingen gaan digitaal door. De lezingen van Studio Thomas Willemse en vvv worden live gestreamd op onze Facebook pagina. Blijf ons zeker volgen, dan weet je meteen wanneer de video’s gepost zijn en online staan!

We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie geduld en solidariteit en hopen dat het goed met jullie gaat. We kijken er erg naar uit jullie volgend jaar terug te zien onder betere omstandigheden. Tot binnenkort!

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.