Wil je A+ ontdekken? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang het volgende nummer van A+ gratis!* Om gebruik te maken van dit aanbod, vul onderstaand inschrijvingsformulier in. Het volgende nummer van A+ wordt je dan rechtstreeks van de drukker toegestuurd!

*Gratis en zonder aankoopverplichting. Ontdekkingsaanbod voorbehouden aan inwoners van België zonder abonnement die nog nooit een uitgave hebben besteld. Eenmalige actie, één exemplaar per adres

Je ontvangt

A+299 Quality Matters (speciale uitgave in het Engels)

Architectuur uit België krijgt veel aandacht en aanzien in het buitenland. Dat is deels te danken aan een doorgedreven architectuurbeleid dat de laatste twintig jaar werd uitgerold: instanties zoals de Vlaamse en Brusselse Bouwmeester, de verschillende Stadsbouwmeesters, procedures zoals Open Oproep, en de oprichting van de Cellule Architecture en nu ook het ICA/WB dragen hier allemaal op hun manier aan bij. Maar ook regionale culturele spelers en publieke bouwheren spelen een belangrijke rol. A+ publiceert een breed scala aan gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren, onderzoekt aan de hand hiervan hoe dit beleid de motor is van architectuurkwaliteit en welke veranderingen nodig zijn om deze te behouden en te laten groeien. A+ organiseert eveneens een debat met de verschillende spelers over de rol en de impact van het beleid in een bottom-up architectuurveld. Dit debat is meteen ook de lancering van dit nummer. In samenwerking met de verschillende bouwmeesters en instituten.

Verschijningsdatum: 12.12.2022

Inschrijvingsformulier

Sorry. This form is no longer available.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.