Gepubliceerd op 13.03.2020

De ploeg van A+ Architecture in Belgium ijvert ervoor om, net zoals jullie, de gezondheid van iedereen te beschermen. Toch blijft de A+ paraat en werkt (van thuis) om haar activiteiten op een normale manier voort te kunnen zetten. Via deze nieuwsbrief willen we je op de hoogte brengen van enkele kleine aanpassingen in de planning.

Ten eerste stelt A+ alle eventementen uit die vòòr 5 april 2020 hadden moeten plaatsvinden. De Across-lezingen van JDMA en van Mamout en de lezing ‘Schrijvers en architecten’ zijn verplaatst naar nog te bepalen data. We hopen dat onze toekomstige evenementen kunnen doorgaan en blijven hard werken aan de tentoonstelling URA en aan de lezingen die we voor dit voorjaar hebben gepland om de continuïteit van onze activiteiten te waarborgen zodra de epidemie is overwonnen. We zullen natuurlijk de nieuwe maatregelen van de overheid volgen als de lockdown wordt verlengd.

We verwachten geen grote verstoringen in de bezorging van de volgende nummers van A+. Op dit moment ronden we het volgende nummer A+283 Care af, dat op 20 april zal verschijnen. Vanzodra het aprilnummer van de persen rolt, werken we aan de eerste speciale uitgave van het jaar, Belgium : The Next Generation!, dat een selectie toont van aanstormend talent, (jonge) bureaus die vandaag, op het scherp van de snee, onze ruimtelijke én maatschappelijke context vormgeven. Het lanceringsfeest voor deze speciale uitgave, dat in mei tijdens de Biënnale van Venetië had moeten plaatsvinden, zal ook naar augustus worden verplaatst om opnieuw samen te vallen met het openingsweekend van de Biënnale.

In deze uitzonderlijke omstandigheden zullen er echter vertragingen optreden in de bezorging van onze oudere edities die via onze webshop besteld worden. We doen ons best om die bestellingen zo snel mogelijk op te volgen, maar we vragen je toch om een beetje geduld.

Wij danken je voor je begrip en solidariteit en hopen jullie allemaal te zien tijdens onze volgende evenementen. In de tussentijd: take care!

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.