Nieuwe formule : FAQ

Ik heb een standaardabonnement op A+ en betaal jaarlijks € 90. Ontvang ik de 2 speciale edities?
Ja, natuurlijk! Als abonnee ontvang je uiteraard de 4 klassieke nummers en de 2 speciale edities. Je bent ook van harte welkom op de voorstelling van de 2 speciale edities.

Ik heb een studentenabonnement op A+ en betaal jaarlijks € 49. Ontvang ik de 2 speciale edities?
Ja, als student met een abonnement ontvang je de 4 klassieke nummers en de 2 speciale edities, net zoals een standaardabonnee.

Ik heb een A+More abonnement en betaal jaarlijks € 250. Ontvang ik de 2 speciale edities?
Ja, natuurlijk! Net als het standaardabonnement omvat de A+More-formule de 4 klassieke nummers en de 2 speciale edities. Uiteraard ontvang je ook een uitnodiging voor de voorstelling van de 2 speciale edities. Daarbovenop krijg je voordelen, die enkel voor A+More abonnees gelden: uitnodigingen voor vernissages, lezingen en VIP-events die georganiseerd worden door A+.

Als architect ben ik ingeschreven en betaal een jaarlijkse bijdrage aan de Orde van Architecten. Zit mijn abonnement op het tijdschrift A+ vervat in deze bijdrage?
Neen, een abonnement op het tijdschrift zit sinds 2009 niet meer vervat in de bijdrage aan de Orde van Architecten.
Als je voor 2009 ingeschreven was in de Orde van Architecten, ontvang je vanaf 2019 enkel de 4 klassieke nummers. U ontvangt de 2 speciale edities niet.
Als je graag het tijdschrift A+ ontvangt, moet je je abonneren. Dat kan al voor € 90 incl. btw per jaar. Zo ontvang je de 4 klassieke nummers en de 2 speciale edities. Je bent ook van harte welkom op de voorstelling van de 2 speciale edities. Voor € 250 incl.btw krijg je bovendien tickets voor lezingen, expo’s en VIP-events voor 2 personen. Neem hier een kijkje.

Waar kan ik de speciale edities en de klassieke nummers kopen?
De special edities en de klassieke nummers zijn ook verkrijgbaar als losse nummers in de betere boekhandel en in onze webshop.

schrijf je in voor de nieuwsbrief