Uitnodiging VOLA fotowedstrijd

gepubliceerd op 05.04.2018 Van de fabrikanten

Concours Vola_news avril A+

Naar aanleiding van onze aanwezigheid op INTERIEUR 2018 en in het teken van 50 jaar VOLA organiseert VOLA voor de zesde keer een fotowedstrijd. Deze fotowedstrijd werd in 2008 voor het eerst georganiseerd naar aanleiding van het veertig jarig bestaan van VOLA. De interessante reacties en kwaliteitsvolle foto’s die vorige edities zijn ingezonden doen ons al uitkijken naar de nieuwe deelnemers.

Wij nodigen u dan ook uit nieuwe foto’s van uw gerealiseerde projecten waarin VOLA werd toegepast te maken en in te zenden. U stuurt maximum 5 foto’s die u nog niet eerder inzond door naar onderstaand e-mailadres. Vergeet uw coördinaten en die van de fotograaf niet te vermelden, want alle ingezonden foto’s zullen met coördinaten doorlopend op onze stand getoond worden.

De hoofdprijs is een vliegreis voor twee personen naar Kopenhagen, inclusief twee overnachtingen in de befaamde suite ‘Room 606’ van het SAS Radisson Hotel. Als tweede prijs voorzien we een fotoreportage over een project met VOLA.

De laureaten van de wedstrijd zullen dit jaar bekend gemaakt worden tijdens INTERIEUR 2018 in Kortrijk. Verdere informatie over de jury en het event volgen binnenkort.

Stuur uw foto’s naar volaphoto@vola.be 

vola.com

schrijf je in voor de nieuwsbrief