Oproep – 8 vacatures Kanaalplan

gepubliceerd op 09.06.2015 À propos
© ADT-ATO

© ADT-ATO

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is op zoek naar een gemengd team van acht medewerkers om het Kanaalplan uit te voeren.

Het gebied langs het Kanaal omvat alle uitdagingen waar het gewest de komende tien jaar mee geconfronteerd zal worden: bevolkingsgroei, tewerkstelling, economische bedrijvigheid, mobiliteit en stedelijke levenskwaliteit. Omdat er verschillende projecten op de agenda staan en de kwaliteitsdruk hoog ligt, heeft de regering een ontwikkelingsstrategie opgezet onder de vorm van het Kanaalplan, dat door de Franse stedenbouwkundige Alexandre Chemetoff werd uitgewerkt tussen 2012 en 2014. Het plan omvat onder meer de bouw van 25000 woningen en een toename van 7500 jobs. Om dat te kunnen verwezenlijken, werden ongeveer 300 ha grond in overheidsbezit en twaalf proefsites gereserveerd.

De taak van deze acht nieuwe medewerkers is om op een gecoördineerde en voorbeeldige manier zowel de publieke als de private projecten te stimuleren, te begeleiden en te vergunnen.

Er wordt naar drie verschillende profielen gezocht:

– De Directie Stedenbouw van Brussel Stedelijke Ontwikkeling zoekt twee architecten (1 nl-1 fr) voor het behandelen van de aanvragen stedenbouwkundige vergunning, die nauw zullen samenwerken met de bouwmeester.
– De Maatschappij voor de Verwerving van Vastgoed zoekt drie projectleiders (nl-fr) voor de ontwikkeling van de proefsites uit het Kanaalplan, die nauw zullen samenwerken met de bouwmeester.
– Brussel Gewestelijke Coördinatie zoekt drie architecten ‘ontwerpend onderzoek’ (nl-fr) die onder de rechtstreekse leiding van de bouwmeester zullen werken.

Solliciteren voor een van deze vacatures kan respectievelijk nog tot en met 4, 10 en 11 juni 2015.

 

8 vacatures Kanaalplan
tot 4, 10 en 11 juni 2015
www.bmabru.be

schrijf je in voor de nieuwsbrief