Dag en Nacht van de architectuur

gepubliceerd op 11.07.2017 Evenement

Dag and nacht

 

Op 8 en 10 september staan Vlaanderen en Brussel helemaal in het teken van de hedendaagse architectuur met de Nacht en de Dag van de Architectuur. A+ geeft 5 festivalpassen weg!

 

In het kader van het Festival van de architectuur, organiseert de Beroepsvereniging voor architecten (BVA) in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) op 8 september de Nacht van de architectuur; een exclusieve feestavond die meteen ook de start van het tiendaagse architectuurevenement inluidt. De Nacht gaat door in de thuisbasis van het Festival: deSingel. Verwacht je aan een avond vol architectuur, live muziek, food & drinks, aangevuld met lezingen, debatten, secret cinema,… A+ is uitgenodigd om te komen spreken in het Salon samen met andere boeiende sprekers uit de uitgeverswereld. Neem plaats in een van de zetels en meng je in het debat. Een paar meter verderop kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen in de alternatieve boekenverkoop waar ook A+ weer van de partij is.

De ticketverkoop voor de Nacht van de architectuur start op 1 augustus. Het volledige programma vindt u hier.

 

Twee dagen later vindt de Dag van de Architectuur plaats, de traditionele hoogdag voor hedendaagse architectuur in Vlaanderen en Brussel, georganiseerd door het Vlaams Architectuurinstituut. Verschillende bezichtigingen en wandelingen staan op het programma waaronder ook een bezoek aan het MAD in Brussel onder leiding van Jörn Bihain (V+) en Maarten Gielen (Rotor). A+ geeft na de rondleiding een sneak preview van het komende A+ nummer en schenkt aan alle deelnemers een exclusieve A+ tas met de laatste nummers.

Het volledige programma van de Dag van de Architectuur vindt u hier

 

Nacht van de architectuur
8 september 2017, 21.00

deSingel, Antwerpen

www.nachtvandearchitectuur.be

 

Dag van de architectuur
10 september 2017

Vlaanderen en Brussel

www.festivalvandearchitectuur.be

 

A+ geeft 5 festivalpassen weg. Mail naar redaction@a-plus.be

 

Het VAi is nog op zoek naar vrijwilligers voor de Dag van de Architectuur op 10 september. Steun hen en schrijf je hier in.

schrijf je in voor de nieuwsbrief