Light + Building 2018

gepubliceerd op 03.01.2018 Van de fabrikanten

LIGHT+BUILDING 2018De wereldbeurs van licht en gebouwentechnologie verwacht 2.600 exposanten en vindt van 18 tot 23 maart plaats in Frankfurt am Main onder het motto: geconnecteerd, veilig, comfortabel. Light + Building focust op volgende belangrijke thema’s: The smartification of everyday life en Aesthetics and well-being in harmony. Engineering van veiligheid is een van de belangrijke onderwerpen van de beurs. Het gaat om de integratie van verschillende veiligheidssystemen, zoals videobewaking of toegangscontrole, hun inpassing in een netwerk en hun toepassing in de domotica. Een sector die voor het eerst aanwezig is in hal 9.1.

De digitalisering opent ook de weg naar andere manieren om met licht om te gaan, toegespitst op de mens en zijn noden op particulier, collectief en stedelijk gebied. Bijzondere aandacht gaat naar de presentaties Secure! Connected security in buildings en Smart lighting inspires tomorrows’ lighting quality, terwijl de presentatie E-house het zal hebben over energie-efficiëntie, comfort en veiligheid. Design Plus powered by Light + Building behandelt de veelbelovende innoverende producten van de exposanten, terwijl een forum zich zal buigen over de woontendensen van 2018/2019. 

Parallel met Light + Building zijn er Forum Intersec, de jaarlijkse conferentie over de engineering van de veiligheid in een netwerk, en Luminale, de biënnale over de kunst van verlichting en stedenbouw. Kortom, een niet te missen beurs en programma.

www.light-building.com

schrijf je in voor de nieuwsbrief