IWG, EERSTE HUUROVEREENKOMST IN HET KANTOORGEBOUW CITY DOX

gepubliceerd op 17.10.2018 Van de fabrikanten

CityDocks_visu_slide0

ATENOR kondigt vandaag de ondertekening aan van overeenkomsten voor de huur van een oppervlakte van 2.003 m² aan IWG (REGUS), voordat de werken voltooid zijn.

In het kader van haar groeistrategie koos de multinationale vennootschap die gespecialiseerd is in de inrichting van flexibele, modulaire en verbonden werkruimten voor CITY DOX om haar activiteiten in Brussel uit te breiden. Vanaf 1 maart 2019 opent IWG (REGUS) er een centrum dat gebaseerd is op een “Bauhaus” inrichtingsstijl, die speciaal is aangepast aan de nieuwe manieren van werken van vandaag.

CITY DOX, gelegen aan de ingang van de stad en langsheen het kanaal, is een nieuwe wijk waar de samenlevings-omstandigheden bevorderd worden dankzij een optimale combinatie van de functies en een evenwicht tussen de privé-, gemeenschappelijke en openbare ruimten.

Deze ontwikkeling strookt volledig met de wens van het Gewest om van de Kanaalzone een plek te maken waar je gezellig en duurzaam kunt leven en werken. CITY DOX richt zich uitgesproken tot de toekomst en is een open en vredige buurt waar architectuur volop aandacht geeft aan licht en ruimte. De verschillende functies, wonen, rusthuis, serviceflats, school, winkels en bedrijven nestelen zich langs de oevers van het kanaal en rond een groot openbaar park in het midden van het huizenblok. Rechtstreeks verbonden met het centrum van Brussel is CITY DOX gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de Ring en belangrijke toegangswegen. De wijk is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het Zuidstation (het grootste Belgische HST-station) ligt op amper enkele minuten afstand.

Nu IWG (REGUS) zijn intrek neemt in CITY DOX, wordt deze nieuwe wijk aantrekkelijk voor ondernemingen die op zoek zijn naar typische ruimten en sferen die voldoen aan de verwachtingen van hun werknemers. Vol vertrouwen in het potentieel van deze buurt is ATENOR van plan om van CITY DOX een baanbrekende wijk te maken waar alles is ontworpen om uitwisselingen, gezelligheid en levenskwaliteit in de hand te werken: zachte mobiliteit, gedeelde auto’s, intelligent afvalbeheer, speelplein, stadsmoestuin, gemeenschappelijke tuinen en openbaar park.

Architecten
architectesassoc. s.p.r.l.
ETAU Architects s.p.r.l.
JNC International s.a.

www.atenor.be

schrijf je in voor de nieuwsbrief