Duravit België opent nieuw training center

gepubliceerd op 24.06.2019 Van de fabrikanten

Duravit België is al meer dan twintig jaar actief op de Belgische markt en werkt al meer dan tien jaar vanuit Overijse. Onder leiding van General Manager Jan Rymen heeft het team van Duravit België nu een nieuwe mijlpaal bereikt. Het gloednieuwe training center van 150 m2 is op 20 mei officiëel geopend tijdens de Duravit Design Week.

We willen het best mogelijke platform om onze designbadkamers in de kijker te zetten. We willen de verhalen kunnen vertellen achter onze producten, mensen het Duravit-merk laten ervaren en hen doen inzien wat ons onderscheidt van de rest. Het nieuwe training center maakt dit mogelijk en geeft ons de kans om onze partners: architecten, installateurs en verkopers, te trainen en te inspireren”, getuigt Jan Rymen. “Samen met vijf zeer ervaren collega’s van ons salesteam zullen we hier workshops geven en trainingsessies organiseren voor nieuwkomers.”

De kans om het merk wereldwijd te ontdekken in twintig showrooms en training centers, is een belangrijke pijler van het succes van Duravit. Van basissanitair tot nieuwe productlanceringen, van productdemonstraties tot installatietips, de klant kan zo de wereld van Duravit helemaal leren kennen.

info@be.duravit.com
www.duravit.be

schrijf je in voor de nieuwsbrief