A+ zkt. stagiair(e) communicatie

28.09.2016

gueulophone

 

Over A+ Architecture in Belgium

Al veertig jaar is A+ het toonaangevende tijdschrift over Belgische architectuur. Het tweemaandelijkse magazine presenteert niet alleen een inspirerende selectie van Belgische projecten, maar publiceert ook evenementen en interviews met opmerkelijke persoonlijkheden, essays en columns van vooraanstaande architectuurcritici en duiding over nieuwe materialen en constructiemethodes. Het tijdschrift brengt de architectuurproductie in en rond België in kaart, besteedt speciale aandacht aan opkomend talent en beoogt een kruisbestuiving tussen het lokale en het internationale niveau, met oog voor aanverwante domeinen als stedenbouw, design en kunst. A+ Architecture in Belgium handelt niet alleen over de Belgische architectuur, maar beschouwt haar als een volwaardige culturele discipline. ‘Geen architektuur zonder kultuur, geen kultuur zonder architektuur.’ (Dan Craet, 1973, A+0)

 

Functieomschrijving

A+ is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) ter versterking van haar ploeg. Hierbij zal je voornamelijk onze programmering en communicatieverantwoordelijke ondersteunen in de promotie van onze evenementen, het updaten van de website (www.a-plus.be) en het opstellen van de maandelijkse nieuwsbrief.

 

Profiel

–       Je hebt een gezonde interesse in (architectuur)cultuur en een kritische geest

–       Je hebt een bachelor- of masterdiploma binnen de communicatie /journalistiek en/of je bent gepassioneerd door communicatie

–       Je hebt kennis van de volgende software: WordPress, Microsoft Office, Mailchimp, Adobe Photoshop, Indesign, Facebook

–       Je bent flexibel en communicatief

–       Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief

–       Je hebt een positieve ingesteldheid en bent een teamplayer

–       Twee- of meertaligheid (NL/FR/ENG) is een pluspunt

–       Begin van de stage periode: zo spoedig mogelijk

–       Duur van de stageperiode: te bespreken

 

 

Meer info

Interesse?

Stuur ons je CV en een korte motivatie met de vermelding ‘medewerker communicatie’ (max. 1A4) en vermeld vanaf wanneer en hoeveel dagen per week je beschikbaar bent.

Deadline: 07/10/2016

Contactpersoon: Marie-Cécile Guyaux

E-mail: mc.guyaux@a-plus.be

schrijf je in voor de nieuwsbrief